Storstäd i lillstugan

Igår var en rolig dag:) Alex har under en tid haft en katt hos sig, hon är inte kvar nu men under perioden hon var det har hon dragit runt hår och kattsand i heeela stugan. Så igår blev det Storstädning med stort S! På eftermiddagen tog vi ett break för att åka och handla lite mat på Återvall. Det var sjukt mycket folk så fick vänta i evigheter på maten, men det var inte helt fel ändå för det glömde att ta betalt:P Så en springnota belv det, haha. Nej men till mitt försvar så glömde faktiskt jag också;) När vi var klara med allt unnade vi oss ett bad i jacuzzin, rikitgt skönt nu när det börjar bli kallare i luften också:) Kvällen gick åt till att jag fick hjälp av min älskling med att färga håret, behövligt! Resten av tiden bäddade vi ner oss i soffan och tittade på film. En mycket lyckad dag!:)

Idag tog vi moppen ner till Alex mammas stall och jobbade. De behövde hjälp med att rensa en massa sly i hagarna, så nu har man tjänat lite kosing också:) Ska troligtvis tillbaka dit någon dag i veckan eftersom det fortfarande är mycket kvar att göra. Skulle egentligen ha åkt hem idag, men orkade inte så blir till att sussa här en natt till. Men det är bara mysigt=) Nu väntar jag på att han ska gymma klart och komma hem! Hoppas det blir snart:P

Och till dig Alina, jag förtod inte riktigt vilken dag du kommer hem från London och vilka dagar du kan ses. Lyckades få med mig fel laddare till mobilen också så den är död. Pusss

Fördriver tiden

Fördriver lite tid här medan jag väntar på att killen och hans bror ska komma hem från gymmet. Blir till att åka hem och äta en god fredagsmiddag med hans familj sen:) Vad som händer efter det får framtiden avgöra, filmkväll I guess=) Friskförklarad är jag nu också, yey!( så om du vill ses någon dag i nästa vecka Alina kan jag det:))

Igår var jag och shoppade i Farsta C, blev ett skärp, en necessär , en ram och lite annat. Ska förhoppningsvis dit i nästa vecka igen och köpa lite kläder att fylla garderoben med också. Vore inte helt fel:)
Jaja, nu ska jag kila, hej!

Rastlös!!

Idag är jag sjuk:( Åh det är så tråkigt, blir så sjukt rastlös! Degat i soffan hela dagen, finns inte mycket annat att göra. Skulle egentligen ha övningskört idag och åkt till stallet, men icke då. Det är väl helt enkelt bäst att bara ta det lugnt så jag blir frisk snart igen:) Ida kanske kommer över en sväng i kväll dock, få se om jag orkar, men vill ju ses! Var allt för länge sedan sist.

Imorgon är det LÖNING och det sitter verkligen inte fel! Ser jag fram emot:) Fick dessutom reda på idag att jag fått löneförhöjning, tackar och tar emot!:D



Lite bilder från Tunisien!

Åkte till Tunisien i juni tillsammans med Alex. Vi fick en helt underbar resa! Här är lite bilder från denna=)


Utsikten från Hotellet


Pool-området på Hotellet


Min Älskling<3


Shopping vid hotellet:P 


Shopping vid medinan, som det kallades:)


Fler bilder från medinan. Kamel red vi också, inte just denna dock.


Medinan


VI=)


Och så har vi mig:)


 Hotellet


Hotellet och alex


Hotellet


Me and my hun;) Dom snålade inte med spriten vill jag lova! Var dessutom fri bar på hotellet;P


Åkte vattenscooter


Bättrar på brännan;)


:)<3



Henna. Check!


Biljard


Så blev det lite massage:D


Ett stall som låg precis vid hotellet. Tror till och med att det var hotellet som ägde det..


Vi åkte även med ett sjörövarskepp. Såg ut som något direkt taget ur Pirates of the Carribean. Och där har ni piraterna;)


En rovfågel vi fick ha på armen:)


Denna bild får avsluta. Bad från skeppet, jättehärligt!


Full Rulle!

Åh har haft en riktigt mysig helg:) I fredags var jag och pojkvännen hemma hos mig. Först drog vi och solade på solarium efter det åt vi på sushirestaurang. Väl i centrum passade vi på att köpa med oss en fet godispåse och så hade filmlan under kvällen.
 I lördags kom min moster, hennes sambo samt bror min, hans flickvän och deras två barn. Yes jag är faster och har varit det i snart 10 år till barnen Vilma och Ville=) Vilma har redan större fötter än mig, haha, vad tiden går snabbt! Vi hade iallafall jättemyisgt med kräftskiva. På kvällen drog jag till ingarö för att vara med och fira rogy som fyllde år. På söndag var det dags för dop eller namngivningsfest som dom kallade det: Med en Donkenmeny samt X antal tårtbitar i magen blev det till att däcka hemma(A)

Åkte hem idag och resten av dagen har gått åt till hundpromenad och sökande efter utbildningar. Har nog nått bra på g nu tror jag;) Får se vad som händer..



Check!

Jobbet. Plugga. Pojkvännen. Familjen. Vännerna. Hunden. Hästen. Städa. Tvätta. Träna. Sova. Ta körkort. Leva!!... HUR SKA MAN HINNA MED ALLT??! Det känns inte som att jag hinner med ens hälften av alla dessa saker som jag borde hinna med varje vecka. Varför finns det bara 24 timmar på ett dygn för, vore trevligt om det hade några extra timmar ibland. Antingen så blir saker inte gjorde eller så blir allt bara halvdant och inget blir speciellt bra. Försöker lappa ihop mitt schema så gott jag kan men det är inte alltid helt lätt:P Någon med bra tips om hur man kan få tiden att räcka till mer?:) 

Idag har jag jobbat, tiden gick ganska långsamt men slutade redan vid halv 5, så det var skönt! Efter det åkte jag och mötte upp gulliga Karro:) Vi köpte lite godis i centrum och efter det drog vi hem till mig och chillde lite på ballkongen. Mycket snack blev det;P Vi avslutde med en lite prommis. Det var riktigt trevligt! Efter det har jag gjort lite nytta också. Städat - Check! Tvättat - Check! Vikt kläder - Check! Så nu har jag varit duktig:)

Jag i Ayia Napa förra sommaren, fortfarande under den blonda tiden=)
Jag i Ayia Napa förra sommaren På den tiden då man fortfarande var blondie:)

Dålig uppdatering..

Dålig uppdateringen. Igen. Jag vet men det är, liksom förra gången, på grund av att jag inte varit hemma under helgen:P Den har spendarats ihop med min kille, Alexander heter han för er som inte vet:) Världens finaste namn på världens finaste pojkvän, vilken himla tur jag har haft;)

Efter jobbet i lördags drog jag, Alex och hans bror Rogy ner till ösbysjön där det vart chillkrök med lite värmdöfolk. Knappt något drickande för min del dock. Det var väl ok förutom att man gick där ifrån med 500 kliande myggbett, haha! Annars har det bara varit ett par lugna dagar.

Nu ska jag spendera några minuter till framför datorn, blir det till att sussa snart.. Vart inte mycket till sova inatt så ska bli skönt! Natti:)

Ps. Känns som att sommarn mer eller mindre är över nu, tyvärr, så ska ta och lägga upp lite bilder från min sommar 2010. Så snart jag får tid!=)

Slut på vilan!

Nästa vecka är min sista vecka på akvariet, för denna sommar iallafall och efter den ska det bli till att börja pumpa igen!! Har slappat under sommaren men nu är vilan snart över och det ser jag fram emot. Jag ska bli såå tiiiight och fitt! Haha. Man kan ju hoppas:) Eller nej, jag ska! Den svåraste delen tycker jag nog är att äta nyttigt och rätt faktiskt, för jag älskar sött..(A) Att äta en frukt eller något för att minska sötsuget fungerar inte alls hos mig. Är jag sugen på en glass hjälper det inte med en tråkig banan eller liknande:P Får väl bli till att äta sånt dåligt på helgerna bara, då kan man unna sig tycker jag:)

Idag har byggarbetarna kommit hem till oss eftersom vi ska bygga om vårat kök. Ska bli riktigt roligt att få lite nytt! Tanken var att vi skulle fixa klart i badrummet och köpa nya soffor också men bara köket kommer gå på en hel del så får lugna oss lite med resten. Vi får offerten i nästan vecka sen ska väl allt komma igång hoppas jag=)

Längtar sjukt mycket till helgen och till min älskling<3  Det är planer på att dra ut till någon pub eller klubba på lördag. Har inte varit ute och klubbat sen i början på juni, så börjar väl bli dags igen:P Jobbar lördagen till 17.30 sen får vi se om det blir till att slå klackarna i taket eller inte, inget bestämt nu.

Lovade för några dagar sedan att lägga upp en länk till expressen tv som ju kom till akvariet i veckan men upptäckte att det inte går att länka till själva klippet.
http://tv.expressen.se/ sedan får ni själva leta er till klippet "Ny vaktstyrka på skansen". Förslagsvis söker ni i sökrutan på "skansen" så kommer det klippet upp:)

 Vaktspindeln;)

Kurser?

Sitter och funderar på vilka roliga kurser man kan söka till. Måste hålla igång med något sen när jobbet på akvariet är över, jobbar ju bara nästa vecka också, så dags att bestämma sig snart! Sökte till universitet nu till hösten men kom tyvärr inte in på juristlinjen som jag hade sökt. Det var tydligen den näst populäraste utbildningen i hela landet, just den i stockholm också, så hade lite otur där. Men får ta nya tag och hoppas på vårterminen istället. Under tiden kanske jag vill gå någon fotoredigeringskurs eller lära mig hur man skapar och designar hemsidor. Vore kul tror jag :)
Någon som har några tips??:)

Nu ska jag upp och äta, är hungrig som en varg! Haha:)
Tjing!




Trööööött

Hejhopp:) Tänkte på idag när jag åkte hem ifrån stan att det blivit väldigt mörkt på kvällarna och ganska tidigt också.. Känns verkligen att det börjar gå mot höst, usch! Vill ha mer sommar. Kanske blir en liten utlandsresa senare när det blivigt lite kallare, får se vad som händer. Vore bra härligt iallafall:)

Kom preci ut ur duschen som var grymt skön efter att ha spenderat några timmar i stan. Gick som sagt på restaurang med min fina vän Alina och hade jätte trevligt. God mat och roligt sällskap är aldrig fel!:) Nu är jag sjukt trött så tänkt gå och slockna nu:)

Natti!


Här har ni mig iallafall=)

Här har ni mig iallafall=)


Expressen tv till jobbet

Nu har bloggen inte blivit uppdaterat på några dagar och det är för att jag alltid åker ut till min pojkvän borta på Ingarö under helgerna. Blir knappt någon dator alls då:P Vart en lugn helg denna helg. Blev filmmys och så hämtade vi våra förlovningsringar! YEpp vi är fölovade:D Vi hade bokat bord på Koh pangang och hade väldigt mysigt, men ringarna fick vi alltså först denna helg. Blev något strul men vad gör det, nu är allt fix iallafall:)

Måndag idag och det är lika med jobb! Tv kom till akvariet:P Expressen kom dit pga av att vi haft en del snattare och Jonas (Jonas Wahlström alltså:P) vill skojja till det och informera allmänheten om att hos oss snattas men inte. ELler nått i den stilen var det. Länkar klipp så fort det kommit upp till hemsidan, men ni kanske redan hunnit läsa om det i morgondagens tidiningar då.. Jaja, nu ser jag fram emot en kort arbetsdag imorgon efter det ska jag möta upp min underbaraste Alina i stan för restaurangbesök:) Har inte träffat kvinnan på evigheter eftersom hon är upptagen med att åka från land till land och modella. MEn idag är det vår tur att spendera lite qualitytime tillsammans! Äntligen:)

Måste börja ta och ladda upp lite blider, det kommer snart!

Hej så länge!:)


Hej hej!

Nästan varje morgon brukar jag tittar jag på So you think you can dance under tiden jag äter frukost. Tycker verkligen om det programmet, de som deltar är så otroligt duktiga. Blir sjukt taggad på att shaka loss varje morgon, haha:) Nu för tiden dansar jag inte längre men jag gjorde i några år, det var dock ett ganska bra tag sedan. Skulle gärna fortsätta där jag slutade men har tyvärr varken tid eller pengar för det, så nöjer mig med att dansa loss på fester;) 

Idag har jag, som igår, bara jobbat:P Inte jätteroligt kanske, men det är pengar, tänker så! Sen unnade jag mig sushi till middag så handlade här hemma i skogås där dom antagligen har världens godaste sushi=) Min dag har allså varit helt klart godkänd, hur har din dag varit?

En liten parentes, lyssnade på Wake up Call med Knappen och Hakim imorse och har väl sällan haft så roligt när jag åkt till jobbet! Hade svårt att hålla mig för skratt när jag satt på pendeln och må jag ha pervers humor men är du nyfiken så kolla länken:)
http://www.youtube.com/watch?v=IkJT7_Ao1gU&feature=related

Ciao!

Så nu blir det till att börja blogga!

Haha, så har man tillslut gjort det ändå - skaffat en blogg:) Tidigare har jag väl inte varit så intresserad om jag ska vara ärlig, men varit rätt sugen nu på senaste, så idag har jag alltså gjort slag i saken!  Och det känns som att detta kan bli bra kul fan:) 

Idag har det varit jobb jobb hela dagen. Jobbar på Skansen Akvariet där jag gör lite allt möjligt men idag spenderades tiden i butiken, mycket kassajobb blev det! Gillar att jobba i butiken, känns som att tiden går ganksa så snabbt då och det är ju alltid skönt:) Annars så har jag väl bara hinkat en hel massa té och gjort en del annat oviktigt.. Men nu ska jag slå en pling till pojkvännen min sen blire till att sussa, ny dag imorgon!

Puss och kram ses på stan=)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0