Nyttigt tips!

Jag har sedan några veckor tillbaka börjat tänka mycket på vad jag äter, att äta hälsosamt och hålla mig till onyttigeter endast under helgerna. Jag försöker även hålla igång med träning så mycket det går. Här kommer ett litet tips till er om hälsosam frukost eller mellenmål för all del. Detta äter jag varje morgon, lätt kesella med bär. Jag tar en halv burk kesella som innehåller mycket proteiner samt har lågt innehåll av kolhydrater och fett. Till detta har jag frusna bär som jag värmer i mickro. Jag tycker om när bären är varma men man kan precis lika gärna ta färska bär. Åvanpå har jag kanel dels för att jag gillart men också för att kanelen har många bra egenskaper. Främst påverkar den matsmälningen positivt, men den är även antiseptisk och neutraliserar gifter i kroppen. Den ger också vävnader styrka och fräschet. Slutsat: kanel gör dig snygg;) Hur som helst detta är både gott och nyttigt, så hett tips:)


MUMS!


Klippning & shopping

Idag har jag haft fullt upp:) I förmiddags begav jag mig till haninge centrum för att klippa håret och shoppa lite smått. Klippningen blev fin, jag är nöjd!:) Kanske lite för mycket som klipptes av, men det växer ut snabbt igen. Jag tog även hål i örat, på den lilla örsnibben i mitten av örat (vilken fin förklaring av mig, nu är allt glasklart:P). Det gjorde inte alls speciellt ont. Fick för mig att det skulle göra jätteont eftersom man har så mycket bråsk där, men det var helt lungt ju:) Har även införskaffat mig några piercingar till min navel. Köpte ytterligare lite fler saker, vissa finns att se på bilderna nedan. Efter det åkte jag till jobbet. Fick en rikitgt nice tid så det kändes bra.

Nu sitter jag här och längtar till morgondagen då någon fyller 20! JAG:D Som jag tjatat den här vecka om detta, hihi:) Då blir det finsång av mamma och pappa på morgonen med frukost på sängen. Det är tradition:) Runt 11 kommer min fina pojkvän och vid fem blir det restaurangbesök för hela tjocka släckten. Ska blir så roligt=)


Planen var att göra en före/efter bild med tanke på klippningen, men lägger bara upp denna som togs innan klippningen eftersom alla "efter klippningen" bilder vart fuckface:)



Köpte även detta halsband på Ur & Pen. Fick halsbandet för 79 kr även fast hängsmycket kostade 59 kr och kedjan 129 kr var för sig.


En locktång, hårinpackning, schampoo och dessa tre fick följa med mig hem idag också. Vet inte vad affären hette tyvärr, en lite turkshop i haningecentrum (om man nu får kalla den det) med ett bra erbjudande 3 för 299 kr. En kosta 149 kr, så det tjänar man på:)



...nu till det smäller!


Mardrömsmorgon!

Denna dag har varit en sån dag när allt bara går fel. Jag skulle gått till frissan och sen shoppat, en rolig dag. Istället ringde jobbet 07.45 och ville att jag skulle jobba mellan halv tio och sex. Som en levande död, trött som fan, kämpade jag mig upp och stressade satan för att hinna till bussen. När jag sen väl skulle byta buss satte jag mig givetvis på fel och åkte åt ett helt annat håll, det upptäckte jag inte det förens jag kommit en bit desutom. Hoppade på nästa buss tillbaka som tog mig en station, bussbyte igen, åkte en station till. Där ifrån försökte jag hitta till jobbet, så irrade runt i en halvtimma efter rätt väg men icke då, den ville inte hittas. Fick gå tillbaka till busshålsplatsen igen för att vänta på den buss som jag skulle tagit från början, men den kom inte. Mobilen dog så jag kunde inte nå någon och jag hade ingen klocka. Det slutade med att jag fick lifta med en gubbe, mycket snällt. Han körde mig hela vägen och jag kom fram till jobbet en kvart försent. Kunde ju varit värre men det var bra pinsamt med tanke på att det mer eller mindre var ett nytt ställe. Jag har varit där en gång tidigare och det var länge sen. Usch det var en mardrömsmorgon, men resten av dagen gick relativt smärtfritt, haha:)

Ska tillbaka dit imorn igen och då ska jag verkligen se till att ta rätt bussfan. Fy vad jag svär, men denna morgon var ändå värd några svordommar;) Dom ville ju iallafall att jag skulle komma tillbaka så något måste jag gjort rätt=) Fick flyttad klipptid till imorgon också, så blir frissan och shopping på dagen och sen vidare till City Gross, så det ska bli kul.


Till jag fyller 20!!


Fronda - Sommar

Känns som att det var nyss jag låg och stekte på standen en varm junidag, men nu är det snart oktober och tiden har väl aldrig gått så snabbt. Vill ha sommarn och värmen tillbaka och denna låt får mig inte att längta mindre. Så soft! 

 




Full fart

Idag har jag haft fullt upp hela dagen, upp i morse för att åka till ett företag i sätra där Alex skulle lämna in sitt CV. Sen skjuts hem, mycket gulligt, tack älskling! Där efter åkte jag och handlade mat, kom hem för att laga lite käk och sen gå ut med Isis (min hund). Nu har jag duschat efter att ha varit i stallet med mamma och mitt brorsbarn Vilma. Det var mys, men nu är jag helt färdig!:)

Morgondagen blir kul, då ska jag till Haninge Centrum och klippa mig. Det behövs! Var lite för länge sen jag klippte mig sist, haha. Så det blir nice:) Lite nervös dock, är väldigt rädd om mitt hår och har aldrig klippt mig där förut, så hoppas verkligen att jag blir nöjd, men det blir jag säkert:) Vill ju bli fin till min 20-års dag 0:) Ska passa på att handla lite annat skit också när jag ändå är där.



Till det smäller!


Bloggsnurr

Nu har jag verkligen insett att detta med bloggande är en hel vetenskap om väl sätter sig in lite i hur det fungerar. Det finns så mycket man kan göra med sin blogg och det verkar finnas oändligt många hemsidor för de som vill framföra sin blogg och marknadsföra den. Vet ju inte i vilken ände man ska börja, haha:P Visst är det förvirrande men fan så kul ändå.

Idag har jag i allafall lärt mig hur man lägger in klipp från youtube, det var ju inte allt för svårt haha;P
Se detta klipp! Killen sjunger som en brud, helt galen. Men det kommer först i mitten av klippet ungefär





Dags för Freedagsmyys!!

Fredag idag!:) Nice det. Blir dock en lugn kväll pga att vi måste jobba på tomten imorgon också, så får väl hitta på någt skojj imorn istället:P Det blir till att äta en god middag, titta på idol och svulla godis framför en bra film istället. Löning idag också! Wopptidoo:)  Hittade en bra sida på nätet med mobiltillbehör och liknande, skal-man.se. Ska beställa skydd till min nya moil och högtalre.

Nu ska jag väl försöka fördriva tiden eftersom pojkvännen är iväg på gymet idag också. Han e duktig han, men blir lite tradigt att sitta här helt själv. Jaja funderar på att sätta på något gamalt avsnitt av idol jag missat, tycker det är lite roande:)


Bara 6 dagar kvar nu till jag fyller 20!! Puss och hej

Nedräkningen har börjat!

NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT!!!! En vecka kvar nu till jag fyller 20! Torsdag nästa vecka smäller det, då blir det restaurangbesök med hela tjocka släkten:) Ska bli så kul och då blir det väl också bolaget nästa. Kanske utgång på helgen för att fira lite extra? Vi får se men kul kommer det hur som helts att bli=)

Idag har jag hjälpt pojkvännen med att jobba på tomten, grävt ner kablar, skyfflat sand och rensat stuprännor. Det var rätt kul faktiskt, jag gillar fysiskt arbete:) Nu sitter jag och väntar på att alex ska komma hem från gymet. Igen:P Skönt att man har bloggen att fördriva tiden vid:)



Träning

Nu är jag helt slutkörd efter ett gympass med pojkvännen. Pumpade benen idag och lär väl få en härlig träningsverk imorn:) Som det ska va! Idag har jag spenderat några timmar med mamma i stallet, red en sväng runt ängarna. Sjukt härligt i det fina vädret som var:)

Nu sitter jag och dunkar lite Hoffmaestro och väntar påatt duschen ska bli ledig. Senare blir det filmmys med älsklingen:)<3

Tävling!

Vill du få möjlighet att vinna en Louis Vuitton Alma MM väska, värde 13.200?:)
Klicka här:
http://www.homeenter.com/online/satc2/se/default.asp?projectnr=190&promcode=002T%20&div=13&hitpage=adfair


TIPS

Eftersom att jag själv inte har någon aning om hur man designar sin blogg eller hemsidor överhuvudtaget, har jag tagit lite hjälp, tillfälligt iallafall:) Designen har jag hittat på http://www.snyggareblogg.se . Där kan man hitta färdiga mallar till sin blogg som desutom är helt gratis:) Ett tips till er som är lika lost i alla koder som jag.


Fika

Idag har jag träffar Alina i Farsta centrum. Åt en pasta sallad på Ilpiato som jag verkligen kan rekomendera, med kyckling och saffranssås. Riktigt god! Efter det blev det baileys té på ett fik:) Hade väldigt trevligt. När jag kom hem tog jag mig en hundpromenad och nu är det kvälle och dags att ta det lite lugnt.

Insåg till min besvikelse idag att jag inte kan söka in till komvux som jag hade tänkt, eftersom nästa kurstart är i januari nästa år:( Då lär jag redan ha börjat på universitetet. Känns riktigt tråkigt, jag som hade sett fram emot att läsa den kursen (desktopp).. Aja ska se om det finns några andra sätt att lösa det på men förstår inte varför det ska vara så krångligt att studera?? Känns som att det bara har satts käppar i hjulet för mig när det kommer till den saken..

Utöver det så har detta varigt en mucho bra dag:) Men nu ska jag fixa något att äta, sen blir det till att se "Halv åtta hos mig", ganska underhållande faktistk! Puss och hej 


Vackra Alina


En glad Saga


Och efter några klunkar Baileys té kan det se ut så här, haha:)

Valet

Valdag igår, jag röstade, på vad håller jag dock för mig själv:) Tror jag tyckte valet gick bra i allafall, men det återstår att se.. Ingen vet ju riktigt vad som händer nu, men jag säger - Ja Tack! - till en ny allians regering:) Vad tyckte ni om valet?

Första halvan av gårdagen spenderades tillsammans med min prins som åkte hem mot eftermiddagen då karro kom istälellet. Vi drack lite vin och cider och hade det trevligt:) Självfallet tittade vi på valvakan! Det är viktigt:)

Idag händer ingenting tror jag, min mobil är trasig igen:( Ja den heelt nya, snyft. Så ingen får jag tag på och ingen får tag på mig. Men men, finns värre saker:) Nej nu ska jag hitta på nått, hejsvej!

Längtar till morgondagen:)

Denna dag har varit ovanligt händelsefattig. Ingen rolig dag. Städade i min garderob och rensade lite, så har jag läst ut körkortsboken idag också, Yey:) Så nu är det bara att börja fårn början igen, haha:P På kvällen kom karro förbi en sväng och sällskapade mig framför idol, trevligt var det:)

Imorn far jag iväg en sväng till farsta för att köpa en födelsedags present till min söta mamma. Vet dock inte vad jag ska köpa ännu. PÅ kvällen sen kommer min underbara pojkvän. Så det kommer bli en bra dag:) Och att det är fredag är ett stort PLUS;)



Skärpning!

Nej nu är ni alldeles för dåliga på att kommentera tycker jag! Ni får gärna kommentera, något bara, vad som helst:) Pöss och hej

Lättad

Åh nu har en sten lyfts från mina axlar, känner mig så lättad över att det gick bra att jobba idag:) För det gick verkligen bra. Allt jag hade glömt bort kom tillbaka jättesnabbt och det bara flöt på. Tillbaka till City Gross och häggvik imorn för lite mer jobb!

Kan förresten tipsa om att köpa cosmopolitans nya nummer för träning och hälsa. I den får man ett gratis träningspass till sig och en kompis på World Class!

Hade tänkt ladda upp lite bilder från sommaren, men mitt internet vill inte samarbeta idag, så blir inget av det tyvärr:( Men nu ska jag kila och hitta på nått annat! Ha det gott så länge:)



Nervös!

Åh jag är så nervös!! Imorn och på onsdag ska jag jobba för uniflex och det var ca ett halvår sen sist:S Hoppas det går bra och att jag inte gör bort mig helt:P Men det kommer säkert bli väldigt skönt när det är gjort, så kan jag förhoppningsivis börja jobba lite för dom igen. Behöver ju pengarna!

Visst det är knappast mitt drömjobb att sitta i en kassa och blippa varor dagarna i ett, men jag har iallafall ett jobb, två till och med och det ska jag vara väldigt glad för! Så nu håller jag tummarna för morgondagen:) Wish me luck!;)




Längtar tillbaka till sommaren och värmen! Detta är en bild från när jag var och badade på ingarö i somras:)




GYM

Nu är jag så sjukt slut. I fredags drog pojkvännen med mig på ett träningspass på hans gym, World Class. Ansett vara stockholms finaste gym, om inte Sveriges finaste och jag förstår varför:) Det var riktigt najs! Vi tränade armarna i fredags och idag åkte vi dit igen och pumpade magen. Så lite halvt invalid sitter jag nu här, glad men helt slutkörd. Tummen upp för det=)

Snart blir det en sen middag och sen film. Riktigt gött:)
Vad har ni gjort i helgen?=)



Projekt

Idag har jag hållt på med ett projekt som tagit typ hela dagen. Jag har två dator, denna och en jättegammal som snart har antikt värde. Den ska bort! Tar bara upp plats:) Men idag har jag gått igenom allt som finns på den datorn och det var inte lite vill jag lova. Nu ska jag bara föra över det jag vill ha kvar till denna dator också, men det får bli en annan dag:P Hittade en hel del gamla roliga bilder man glömt bort fanns, haha:) Får se om jag vågar lägga upp några senare;)

Nu är jag bra trött, sov väldigt dåligt i natt så hoppas på en skön natts sömn snart:)


 

Idol

Åh nu känner jag mig helt slut. Har haft fullt upp hela dagen med träning, hundpromenader, stallet och så åkte jag med sällskap av karro till ungdomsmottagningen. Orsaken att jag behövde en ny årsförbrukning p-piller. Så nu är det fixat och klart också, skönt det:) Ska ta en dusch och sen titta på ett inspelat avsnitt av idol:P PöSS



Lilla morfar<3

Hemma igen. Känns inte alls bra att säga det, men lika jobbigt varje gång att hälsa på morfar, man får en påminnelse om hur gammal och "sjuk" han är. Han står mitt hjärta verkligen nära, så jobbigt att se. Men idag verkade han pigg och glad och det är alltid lika härligt. Trots att det är jobbigt så är det självklart roligt att träffa honom också:) Nej nu ska jag inte tråka er mer med detta, nu ska vi vara glada! Har iallafall fått min nya mobil, en Xperia x10 mini som verkar vara riktigt nice faktiskt:) Nöjd, helt klart!

Nu blir det nog till att spela lite CS tror jag.. Tjing!


Min nya!


Hämtade även detta på posten idag som jag beställt hos Gymgrossisten. Nu ska det allt bli ordning på saker;)


Ny mobil nästa!

Kom hem från ingarö för några timmar sen, har varit och kastat boll med min hund:) Sen gjorde jag en sallad och åt grillad kyckling, så nu är jag mätt och glad. Ska snart åka med mamma till globen och fixa en ny mobil till mig. Den gamla modellen jag hade tillverkas tydligen inte längre. Och jag som verkligen gillade min gamla mobil:( Aja får se vad det finns för några:) Sen blir det till att hälsa på morfar min! Har dåligt samvete för att det blir så sällan jag gör det.. Men idag ska det bli av:)

Här kommer lite bilder från när jag och karro var i farsta och shoppa. Vi hade jätte mysigt med shopping och på kvällen tittade vi på finalen av Fångarna på fortet, haha! Men kul hade vi!


Så här kan det se ut när karro shoppar:)




Och så här illa slutade det:P


UTTTGÅÅNG

Nu blire utgång!! Förkrök, HEJ!:)

Fredag

Hola mina vänner! Fredag idag=) Sitter och käkar nötter med Katy Perrys, Teenage Dream, i lurarna och känner att livet är fan bra. Imorn blir det till att gå ut och klubba! Det var ju inte igår så ska bli riktigt roligt. Någon som har tips på bra klubb?:)

Lämnade in min mobil på lagning för ett par veckor sedan och ska tydligen få en helt sprillans, som dessutom går på garantin:D YeY, säger jag till det;) Nu ska jag spela lite CS. Hej!


Trött

Är jättetrött, har tänkt däcka i min sköna säng snart. Längtar. Imorn ska jag träffa karro, det blir en heldag tillsammans först med shopping och sen filmkväll:) Sweet!
Natti natti


Old pic på mig och karro. Eller gammal och gammal, från i somras:P
Och karro suger som aldrig förr:)


RSS 2.0