Småland

                                          (Ett par dagar gamalt inlägg som aldig publicerades)
Nu är jag precis hemkommen från småland. Vi hade lite försenad julafton ihop, haha. Blev lite julklappsutdelning och god mat:) Fick lkläder, smycken och pengar. Är väldigt nöjd med allt:) Så fick alla lotter att skrapa, älsklingen vann 300 kr, fan bra med tanke på att man aldrig vinner något på sånna känns det som;P På lördagen åkte alex och jag in till mönsterås för lite shopping. Synd nog kom vi dit vid 5 i ett och affärerna stängde vid ett, fail på den! Men det hindrade ju inte mig från att handla 2 piercingar och en foundation, ahaha:D Är riktigt mysigt där faksitk, påminner väldigt mycket om gamlastan. En fika hann vi med också.

I veckan träffade jag Alina också, vi gick på Cafe 60. Ett cafe på sveavägen tror jag det var som jag verkligen kan rekomendera! Framförallt för te-älskare, dom har över 300 sorters téer att välja mellan men allt som serveras där är så gott! Vi hade det jättetrevligt och förutom grymt sällskap fick jag smaka på antagligens världens godaste linssoppa:) Till desserten blev det en cafe latte och kanelbulle. Så fick jag tillbaka min kamera också, på tiden det! Hittade lite gamla roliga bilder på den också, några bilder jag aldrig minnas att jag tagit.. alina..? ^^ Hoppas vi hinner ses någon mer dag innan du far iväg på ditt nästa äventyr!;)

                               
                                                                         Jag på fiket












                    MMmmm mumsi:)












                                                                                                                                            


ALex i mönsterås

 





ALina på cafe 60
















                                                                
                                                                
                                                                       Eftersom alina är mycket ducktigare på kameror än mifg så fick 
                                                                                      hon ta ansvaret för fottandet och så här bra blev det;)


Håll ut!

Uppdatering kommer snart, håll ut! Har haft fullt upp senaste veckan men det kommer. Promise:)
Ha en härlig fredagkväll;D Nattihej

Farsta C

Fredag idag, whoop whoop!! Inget speciellt på schemat idag dock. Blev dricka förra helgen och man kan ju fan inte supa varenda helg. Måste tänka lite på formen också;) Tar tydligen någon månad om inte längre för kroppen att kunna prestera maximalt under träning igen efter att man supit en gång. Helt sjukt egentligen.

Imorn ska vi fira pojkvännens lillesyrra som fyller 15:) I går var vi i Farsta centrum och handlade hennes present, hoppas hon blir glad för den. Jag hade blivigt det iallafall, lätt^^ Så har min käraste ida fyllt 21 också, så passade på att handla en present till henne också. Herre, brudarna börjar bli stora!

Hoppas ni hare gött och får en bra helg!/S
 


Chillkrök

Hellu. Tycker inte om måndagar så skönt att denna snart har passerat;) Imorn står det jobb på schemat, då blire kassa i massa.. HÅller tummarna för att mor min vill hämta mig igen eftersom jag slutar 21.30:P 

Helgen har varit riktigt bra. I lördags kom det lite folk och hälsade på i lillstugan. Det var jag, alex, rogy, joel och dennis som hade lite chillkrök. Tycker det är minst lika roligt när man bara är några få sådär. Så fick jag leka relationsexpert också, haha. Dom kallade det för "Fråga Saga" istället för "Fråga Olle" och om relationsfrågor istället för sexfrågor. Fick kommentaren "men Saga du är ju en tjej" (tack för att ni noterde;D) "skulle behöva en kvinnas åsikter". Sen startade det. Hahah men det var kul och vi hade det väldigt  trevligt tyckte jag:) På söndagen tankade jag och älsklingen hela andra säsongen av 24 och började titta. Den serien är beroendeframkallande på rikitgt!:)

Hur var eran helg?

 


Sweetie:)


Rogy och Dennis


Joel


Hahah vad sker?..


och typ här någongång slutade kvällen, hihi.

Bye!


Busskortshelvete!!

Åhh jag blir så arg varje gång jag tänker på det där jävla busskortet!! Hur kan det vara så satans dyrt att åka kommunalt. Och så vill dom att man ska åka kommunalt och tänka på miljön, tjopyttsan! Ska hela min lön gå åt till en fattig papperslapp? Anledningen till att man åker och jobbar är för att man ska kunna köpa ett busskort som kan ta en dit.. När man fyllde 20 blev det helt plötsligt 800 kr dyrare och förkortades med 3 månader. TADA!!! Åhh vad less jag blir. Jag gjorde en fuling och köpte ett för reducerat pris, men om jag skulle åka fast så är det kört. Haha. Vene vad det kan kosta då men jag lär få lägga alla mina födelsedags pengar på den skiten i allafall. Matt!! 


Arbetsintervju

Hej! Idag skulle jag egentligen gått på arbetsintervju men den blev iställd pga att hon intekunde. Tråkigt nog. Har sökt in till samma jobb Alex jobbar på. Vore nice om man fick en anställning så vi kunde jobba ihop, vore mycket roligare så. Ska ringa till Chefen på företaget snart igen och boka in ett nytt datum.

Fredag idag och jag är fortfarandelika pank. Det suger åsna.. Finns typ ingenting man kan göra med 0 kronor på kontot. Åkte iväg till Willys och pantade massa burkas som låg hemma så man kunde få råd att handla sig en godispåse till kvällen i allafall. Hej lodisvarning på den!:D Ser helt klart fram emot nästa löning!

Pics!

Här är lite bilder från senaste tiden. Min kära rosa ligger fortfarande kvar hemma hos Alina (eller flänger runt i väskan, am I right?;)) Men mobilen har ju också en kamera, även om bilderna blir skit med den så är det bättre än ingen. Titta och njut! Pusshej


På promenad i snön med vovve:)


Från när jag satt och fixade mina julklappar med saffransbulle och té


Och se där det blev ett grytunderlägg till fof (farmor och farfar alltså). Vart rätt nöjd faktiskt:)


Moi. Från julafton tror jag detta var.


Hemma hos moster Ylva. De hade en såå fin gran! Handblåsta julkulor från Ryssland is the shit tydligen, haha. Men deras julkulor är så vackra, fanns både handblåsta ior och pinoccio i den granen;) hmm eller var dom från polen...(A)


Julfika fick man ner efter all julmat också tydligen.


Så blev det nyår också. Här har vi mig igen


Chapel Hill i jacuzzin med älskling blev det innan utgång:)


12-slaget. Jag tror jag äter upp honom hära:)<3


Nyår





Isis var med när jag färgade håret innan nyår, spilde vist lite svart färg på henne, höhö;)


På väg till Alex. Gillar verkligen dom där strumpbyxorna.
Vilka spännande bilder jag lägger upp va:D


Slut pådet roliga. Sista bilden för idag iallafall


24

Hej igen! Hemkommen från stan nuförett tag sedan. Bion var bra, hade glömt bort det mesta ifrån boken så lite roligare att se filmen då:) Åt på en vietnamesisk restaureng, maten var rikitgt god men föredara nog ändå thaimat tror jag. God efterrätt, god kaffe och allt på vietnamesiskt vis, eller vad man nu kallar det:P Alltid kul att testa på något nytt! Bilen var parkerad på halva vägen hem, så resan hem gick snabbt, skönt det när man bor ute på landet. Nu blir det till att krypa ner i sängen och se sista avsnittet av 24 med pojkvännen. Natti!


Bio

Hej! Håller på att göra min i orning för att åka iväg med älsklingen in till söder för bio och restaurang tillsammans med mamma och pappa. Ingen av oss har sett nya Harry Potter filmen ännu så denna blir det ikväll. Ska bli riktigt roligt. Vi blir dessutom bjudna på hela kalaset, inte helt fel;) 

Sköt om er!
Puss/S


Nystart

Hej alla goa! Vet att det var väldigt länge sen jag gjorde ett inlagg, det blev en lite paus från bloggen för mig men hoppas jag ska komma igång nu igen:)

Jul har passerat, hade det riktigt mysigt! Planen var att åka ner till min farmor och farfar i småland men eftersom det var stormvarning där så stannade vi hemma över julen istället. Blev julmiddag och fika hemma hos moster istället, med hennes man Rick och så min bror. Kalle anka blev det självklart också!;) Ylva hade lagat otroligt god julmat, det var inte den klassiska julmaten med köttbullar och prinskorv utan resept från Ernst faktiskt. Så nu lär det bli nya julmaten för vår familj hedan efter^^ På kvällen sen åkte bara mamma, pappa och jag hem för lite julklappsöpnning och film. Det blev en del pengar i julklapp, en extern hårddisk till datorn, vetekudde, tofflor mm. På juldagen åkte jag hem till min älskling för att ha lite julmys med honom. Fick jättefina örhängen och av svärföräldrarna fick jag en morgonrock och tofflor jag kan ha när jag är där:) Så tack alla söta för denna jul!

Nyår har också passerat. Det började riktigt bra med världens finaste pojkvän, skumpa och jacuzzibad;) Lyckligt lottad kvinna jag! Sedan gjorde vi oss nyårsfina till trerättersmiddagen med alex familj och hans gamla grannar som jag också känner. Vi började med (ännu mer:p) fin champagne och mycket goda tilltugg som kex med getost och druvor, kex med skagenröra mm. Allt var så fint dukat men tända ljus, bordsplacering och så fick alla damer vid bordet en jorgubbstvål som alex mamma gjort. Allt var så fint gjort:) Förätten var en sallad och kiwi, räkor så en god dressing. Vidare till varmrätten blev det råddjussadel med hasselbackspotatis och en svampsås. Själv fick jag quornfile istället sadel;) Desserten var hemmagjrd chockladmoss med rom och hallonsås. Underabara tre rätter! Perfekt var det. Nyårsfesten vi åkte till på kvällen ägde rum i bandhagen. Var kul att få fira 12-slaget med alex och mina goda vänner som var där. Slutet blev inte lika lyckat, men det tänker jag inte gå in på mera:)

Finns en massa mer att berätta och skriva om men nu är middagen klar så får fortsätta sen! Har en del bilder att lägga upp också, men som sagt det får vänta till nästa inlägg;)
Ha det gott så länge / S<3

RSS 2.0