Julshopping

Ååh, globen horse show var helt fantastiskt roligt! Så otroligt fina hästar och Josefine vann desutom tävlingen:) Kan bara ana hur roligt det måste va att få delta där och i en sånn tävling. Lite tråkigt att islandshästarna är så "diskriminerade" bara. Priset för hästhoppningen i ungdomsklassen var en hästtrailer som ligger på säkert över 100 000 medan vinnaren i islandshästtävlingen på internationell nivå bara vann 8000. Men men, det är så det är i häst världen, bara att axeptera och va glad ändå antar jag:)

Nu är en del av julshoppingen avklarad också:) Åkte till Nacka Forum med Alex, Pean och Matte i måndags för lite julhandel. Är så många presenter som ska inhandlas denna jul, pappa fyller 50, karro fyller 20, mitt brorsbarn fyller år och så julafton! Jag tycker om att ge presenter iofs, man ska bara hitta något roligt att ge bort, de som e kruxet;) Åker kanske en sväng till fasta på fredag också för att handla lite mer.

Nu ska jag till stallet ett sväng, tjingeling:D


Ett steg närmare körkortet

Längtar till på fredag för då blir det glooben horse show! HAr inte varit där på ett par år nu tråkigt nog. Det är något jag alltid brukar gå på och har gjort sen jag var liten. Ska i allafall dit i år med mor och titta på vackra hästar som springer, haha:) Tjejen jag har köpt min häst av kommer vara med i showen under en tävling, så måste ju dit och hejja på en henne. Tvivlar dock inte en sekund på att det kommer gå något annat än grymt eftersom hon är rankad bland de bästa i världen:P Jaja kul ska det bli, men nog om det nu.

Idag har jag inte gjort så mycket, pluggat en del till körkortet. Lärde mig att man måste anmäla till polisen om man skulle köra på en örn eller utter. Känns bra att jag får lära mig så mycket vettigt!:) Så har jag bokat halkbanan idag också, tidigaste tiden var 3 januari och det sög ju att det var så lång väntetid. Men nu är det gjort, ett steg närmare lappen:P  Annars har jag bara varit i stallet och promenerat med vovve i snöstormen. Men det är typ vad denna dag har gått åt till.. Förstår inte var all tid tar vägen, hihi:P


Therese och min fina pöjk!



Bilder

Här kommer lite bilder från de senaste veckorna! Glömde dock min kamera hemma hos Alina sist, så får bli de jag hade på mobilen. Inngen bra kvalite på dom men det är iallafall bilder:)


Mr. Pumpkin strålar under Halloween! Den karvade vi till en härlig höstdag:)


Vad fint jag kan göra:))


Höststäd på tomten. Jag i Alex mössa. Sexy yeah


Hundpromenad längs vattnet. Väldigt mysigt:)


Här brukar det bli några bastukvällar varje vinter. Sitta och knäppa lite i bastun precis vid havet är inte helt fel;)


Finaste<3


Så lilla jag:) Fortfarande bilder från hundpromenaden.


Hihi två vitare får man nog leta efter:) Men allt klär en skönhet som jag brukar säga. I detta fallat två då, haha;)


Jag i tvsoffan


och så jag igen. väntar på bussen i höstrusket:P


Tårtan som jag gav till Alex på vår 1-årsdag som var i söndags. Vi hade det jättemysigt men det får jag berätta mer om senare för nu är det House!







Cheesecake med Alina!

Hej alla goa! idag har varit en rikigt bra dag. Övningskörde på förmiddan, gick väl så där men glad över att jag kommit igång med det igen. SÅ den där jeavla lappen blir min någon gång:) På eftermiddagen sen åkte jag till tyresö för att träffa underbaraste Alina! Vi fixade massa god mellis och mocca latte. MUMs! Sen bakade vi cheesecake a lá americano. Tror jag det va, hihi:P Den var spec för det var vit chocklad i, blev riktigt god faktiskt!! Sen bjöd vi hela laget i familjen efter att vi käkat middag. Mys dag, verkligen! Imorn blir inte lika mys, jobbar då:( Men det är bara fem timmar så ska inte klaga.

Hu vad klockan är mycket.. sova time maby:P Fåre ta och bli! NAtti!/ S

ps. bilder kommer men jag har inte haft ork att föra över dom från kameran (A)

Skrivtorka

Vill att det ska hända något riktigt roligt snart, det mesta känns rätt segt nu. Vill ha något riktigt roligt att se fram emot, typ en kryssning eller liknande. Är iofs en hel del som händer kommer jag på nu när jag väl tänker efter, 1-års dag med älskling, julafton, globen horse show, nyår! Men hoppas det händer något skojj i helgen, känner att jag skulle behöva det:)
Gårdagen vart riktigt nice måste jag säga, gick som sagt i farsta med karro på dagen. Handlade bara mat, men tittade runt på lite presenter också till julafton och alla födelsedagar som kommer snart. Efter det gled vi hem till mig för att titta på en film och på kvällen kom alex:) Lyckad dag!

Har lite skrivtorka nu, inget specillt att skriva om för tillfället, men det blir nog bättre snart! Helg snart och det är härligt det! Någon som ska göra något kul? Nu ska jag nörda mig lite framför ett game. Hörs! Pöss

Snöstorm - me like

Ojhoj vilken snökaos! Har varit ute och slaskat runt på promenad med isis idag, vi kom hem som två stora snöbollar. Men jag gillar det, härligt med lite snö! Idag har jag suttit hemma med tända ljus, duckigt te, läst körkortsteori och tittat ut på snöstormen, rätt mysigt faktiskt. Har jag tränat armarna idag också, en timmas träning blev det, känns rikitgt bra. Börjar känna skillnad nu jämförelse med tidigare, härligt att se lite resultat!

Imorn blir en rolig dag, då ska jag upp på morgonen och hälsa på min fina häst. Efter det blir det farsta med karro, finns ett par saker som ska inhandlas och sen på kvällen kanske min fina pojkvän kommer. Om inte jobbet ringer vill säga, men har inte hört ett knyst från dom på ett tag nu så antar inte..

Blev inga bilder idag heller, skit alltså. Ska verkligen bättra mig på den fronten!

Puss och kram, ses på stan


Härliga väder

Hejsvej, hoppas ni mår bra allihopa, här är det strålnade iallafall! Orkar inte skriva så mycket idag, får bli imorn istället! Varit sjukt fint väder idag, så blivigt ett par härliga promenader med pojkvännen och hundarna! Knäppte lite bilder som jag ska försöka ladda upp imorn.

Vi tog bilen hem till mig idag så slipper den långa vägen hem på 2 timmar kommunalt, så skönt:) Nu blir det snart lite vit chocklad, te och en mysig film med min älskling. Riktigt nice, så här en måndagkväll! Inhandlade en träningstiding idag också, ska läsa lite imorn tänkte jag, kan dela med mig här på bloggen om jag får några bra tips:)


Sluta spela Blåst!!

Det händer inte ofta, men tog mig ett besök in på Kenzas blogg för ett par dagar sen. Hon och Tyra har startat ett program tillsammans, "Kenza och Tyra-show". Tittade en liten stund på det, vilken skit alltså. Tror hela programet gick ut på att de skulle spela korkade. Vad är det som är roligt med det? Jag vet väl ingenting om varken Kenza eller Tyra, men lyckas man så bra som dom faktiskt gjort kan man inte vara helt blåst. Kenza & Tyra, ni är förebilder för många och ni är smarta tjejer, stå för det!

Fullt ös

Hej alla! Väldigt dålig uppdatering på denna blogg måste jag säga! Förlåt, jag har haft fullt upp på senaste, så bloggen fick vänta.. Fullspäckad vecka med övningskörning, jobb, plugg, jobb igen och massa annat:P I tisdags var jag och pojkvännen i Nacka Forum och handlade lite smått, så åt vi lunch också. Förstår mig inte på vissa människor, vi sitter och äter och har det mysigt så kommer en mamma med sin unge och sätter sig vid samma bord när det finns flera lediga. Det var ju inte som att det fanns mycket plats vid bordet heller utan dom sätter sig på våra jackor och alla saker utan att flytta på något eller ursäkta sig, sen sitter dom och är allmänt störiga. Det slutade med att vi gick där ifrån. Tycker det är riktigt respektlöst att bete sig så! Är det bara jag som är gnällig eller är det inte helt ovanligt att barnfamiljer beter sig respektlöst och bara ser till sig själva och struntar i sin omgivning? Jaja vi hade det trevligt hur som helst:)

I onsdags hjälpte vi min mamma och pappa som inhandlat nya soffor. Vi fick i uppgickt att skruva ihop -och klä dem. Tjänade 100 cash timman så det var det lätt värt!:)

Lördag idag, ska väl förhoppningsvis hitta på något kul till kvällen. Kanske blir det bowling och ölhink;) haha nä men bowling iallafall, sen får vi se om det kanske blir någon cider i allafall:) Vad ska ni göra för kul?

Sköt om er!/S

3 månader

Idag har jag och min pojkvän varit förlovade i 3 månader:) Det hade jag aldrig trott på om någon sagt det till mig för ett år sedan. Känns jättebra!
  Idag har jag gjort lite nytta, städat mitt rum och rensat upp bland gamla papper. Riktigt tråkigt, men nu känns det bra att det är gjort! Ska snart möta upp min kära vän Karro och gå en promenad med hunden, sen åker vi nog upp till centrum för att äta något. Senare ikväll åker jag tillbaka till alex, har ingenting annat för mig här hemma, jobbet har inga tider, så åker till honom:) Imorn drar vi en sväng till Nacka Forum för lite shopping sen åker vi hem hit efter det. Det blir gött!

Hej på er!


RSS 2.0