VÅÅÅÅÅRRR<3<3

Idag har varit en såå härlig vårig dag! Gjorde lite ärenden på dagen sen blev jag bjuden på sushi av världens bästa pojvänn. Vi tog med den hem och åt utomhus i solen. Sen solade vi bara och drack pommac, hur det nu stavas. Blev en liten oskyldig glass i vårsolen också. Bara så underbart med blommor i backen, knoppar på träden och sol! Nu har vi tagit en liten sväng med moppen som ligger ute på blocket och kollat så den rullar påsom den ska. Tyvker det är jävligt härligt att åka moppe faktiskt. Funderar påom man skull satsa påett motorcyckelkort en vacker dag. Men nu är målet ändå att skrapa ihop lite pengar till en bil först;)

Alex är ute och fixar med bilen men snart blire bubbelbad ute med en drink. Har blivit många drinkar denna helg.. så skadar inte med en till^^ Sen blir det myyyyskvällsdax till jättemax!;) hihi. pusss




Tack!

Kul att ni fortfarande hänger kvar fast att jag är så dålig på att uppdatera ibland, tackar för det! Hoppas ni mår bra och att ni blir lika lyckliga och glada av att våren är på g som jag!:)

                                 


...

Ibland hatar jag verkligen facebook. Bara det jag ville säga:) pusskram

                                        


Biokväll

Åh vilken himla söt liten gris. Bilder kommer snarast:) Så hade de med sig två hunar också, vilka goa! Nu är alex på gymmet så ska ta och gå en promenad under tiden, sen ikväll ska vi gå på bio med Emma och Adam. Vi skulle se någon skräck visst, minns inte vad den heter dock:P

Förlorade budningen igår med 5 kr förresten. Vi käkade när tiden skulle gå ut så det var synd, annars kanske jag hade vunnit med tanka på att det bara var 1 budning efter min. Men men, bättre lycka nästa gång I guess;) Nu ska jag ut och rör lite mig! Tjing!

Lycklig tjej!

Hejsan! Idag är jag bara så himla glad:D Pojkvännen gick upp vid kl 5 imorse och åkte iväg för att jobba så jag fick glida runt själv här hemma. Tog hundarna på en promenad i det strålande vädret, var hur skönt som helst. Sen åkte jag och shoppade med alex mamma i nacka forum. Handlade ett par pärlörhängen, ett armband och en plånboksliknande sak men som man bara lägger korten i. Så har jag gjort en liten beställning på ett halsband som hans mamma ska göra åt mig också. Efter det mötte jag upp alex på hemvägen. Han ligger nu och sover som en liten stock (såsöt:)) men när han vaknar ska vi ut och bada lite jacuzzi och kanske ta oss någon drink. Mysigt när solen tittar fram igen:)

Ikväll sen kommer det en gris på besök. haha:D Några vänner till familjen kommer och de ska ta med sig sin minigris. Får ta bilder på den och lägga upp sen! Har ju en massa bilder att lägga upp, men jag är ju aldrig hemma så blir aldrig av att jag för över dem. Men snart så, det lovar jag!
Puss

PS. Håll tummarna för att jag vinner en budning på tradera och att skiten är bra skit!

RSS 2.0