Våga fråga

Finns det något ni vill fråga mig, vad som helst bara, så fråga på:) Jag kommer besvara dom i ett inlägg sen.
/S





Min dag

Vad har jag gjort idag? Haha har redan glömt, då är det nog illa. TÄnk. Tänk. Nä men inget roligt direkt så, det gamla vanliga, tränat, hundpromenad och sen jobb jobb! Kom hem vid 23, härlig tid att komma hem ifrån jobbet, eller inte.. Har nyss tittat på ett avsnitt av House och blir väl till slockna i sängen snart. Känns fel att gå och lägga sig redan dock, kom ju "nyss" hem jue.

Så glad att det är fredag imorn! Denna vecka har känts låång. Fredag - nyss löning - helg = Lycka!

På Sagas önskelista

 




VILL HA! Varför ska dom kosta så mycket:( NÅgon som vill skänka en Canon EOS 550D till mig??:D


Återträff

Idag har varit en bra dag! Träning och hundpromenad på förmiddagen sen blev det bussen till Farsta C där jag och två härliga brudar, nämligen Karro och Olivia, träffades för att umgås lite. Var länge sen jag träffade Olllie, en go barndomskamrat till mig, så det var rikitgt nice att få ses igen. Först blev det en sallad på Il Piatto (igen:P) och efter det en mocha latte på café. God mat och trevligt sällskap, kan inte bli bättre;) Hade planer på att ta mig en runda igenom affärerna också, men det hann jag verkligen inte med så blir väl kanske på fredag eller så istället.


På Promenad


Jag på min väg till Farsta


Underbart god mat!


Och så har vi mig igen.. Ingen annan som ville vara med på kort så blev enbart egoframes

 


Bra låt!






HAHah



Haha tänker ni vad jag tänker? Vilken jävla reklam:) Nej nu måste jag handla Jarlsberg, hej så länge!

 


The life of

Till er som vill lära känna mig lite bättre eller som bara är allmänt nyfikna..;)

Tre saker ni kanske inte visste/trodde om mig:
Den första saken är att jag spelar dataspel. Jag är absolut ingen nörd så men tycker det är roande att spela då och då. Det blir ett par timmar i veckan, eller mer:P haha. Nu spelar jag lite CS (Counter Strike) men mest Star Craft. Känner flera som spelar det och då är det roligt att gå ihop spela tillsammans, det är mycket en social grej för mig.

Nästa sak är att jag lyssar en hel del på rock. Det går i vågor hur mycket, men har alltid gillat:) Då blir det allt ifrån Linkin Park till mustasch till Slipknot. Jag lyssnar väl på alla musikstilar, med untantag av dansband, men rock spelas alltså en hel del. (Och ett stort NEJ till er som tror att jag har "svart" hår för att jag är någon punkare eller så, nej nej! Är ingen punkare, har inte ens svart hår även om det ser ut så på bilder ibland, mitt mörka hår har iallafall inget med den saken att göra, det är snyggt;) Punkt.)

Så till den tredje sanningen. Jag är vegetarian:) Har varit det länge nu, kanske 7-8 år eller så. Vet egentligen inte om jag kan kalla mig för vegetarian längre, för jag fuskar, äter både fisk och fågel. Tidigare åt jag bara fisk, men börjat äta kyckling nu på senaste också:) Avstår rött kött, usch. Största oraken är väl för att jag helt enkelt tycker synd om djuren, tycker inte om hur man behandlar dom på väg till slakt och under slakt. Men nu ska ni köttätare som läser detta inte ta illa upp, för jag vet att det ofta blir så, det är bara så som jag känner;)




Italiensk lunch!

Hej alla goa! Känns som att jag aldrig riktigt vaknat idag. Vaken men ändå inte. Typ. Åkte hem från Alex imorse, var hemma runt 9. Sen har jag övningskört med mamma till Farsta Centrum där vi handlade lunch som vi käkade hos morfar på hemmet:P Blev pastasallad från Il piatto, dom har väldigt god italiensk mat! Det var iallafall mys att träffa morfar igen, blir inte så ofta tyvärr. Fick väldigt brottom på hemvägen sen så körde som en biltjuv men jag klagar inte på det, bara roligt när man får gasa lite;) Nu karro kommer snart, så ska försöka vakna till lite innan:P Tjing!



Snö

Tittar ut genom fönstet. Snö? Nej. Tittar bort och tillbaka igen. SNÖ??!! Typ så var det igår när jag vaknade. Jag tycker om snö, det är mysigt, känns dock lite udda med snö i oktober.. Ska den ligga kvar kommer vintern verkligen kännas lång. Har precis varit på systemet med min kundvagn:) Det ska drickas upp ikväll, eller det är tanken i allafall. Nu sitter jag och väntar på pojkvännen som är på gymmet, hanns "nya" hem tror jag. Men det är lugnt, kan jag spendera lite tid här och så blir det dusch snart. När han kommer hem sen blir det till att knäppa en cider i jacuzzin, så det blir nice:)

Och med tanke på snö - Snow med Red Hot Chili Peppers, så skön låt. Lyssna och njut;)


En dag med brudarna

Haha nu sitter jag här mitt i natten igen och skriver. Känner mig oerhört seg nu, skulle egentligen gått och lagt mig men blev till att skriva ett inlägg först:) Träffade mina tjejer idag; jag, Karro, Ida och Sophie sågs först uppe i centrum och handlade lite att äta, eller i varje fall jag. Sen bar det väg hem till Sophie där vi bara chillade lite, mycket trevligt. Känns som att man träffas så sällan nu för tiden, så alltid lika roligt när man ses och får catcha up lite=) Efter det blev det övningskörning, gick sådär idag men tycker alltid det går mycket sämre när jag kör i mörkret. jaja:P





Handlade detta halsband igår, ett hjärta i glas, tyckte det var väldigt fint:) S:et har jag dock köpt i Tunisien så det hörde inte till.


Bonde söker fru

HEj på er! Var på hundcafé med karro och vovven i förmiddags, en fralla och latte till frukost satt fint:) Efter det tog jag bussen till solariet. Blev en 20 minuter härlig solning för att efter det ta bussen hem igen. Tog ett stop på vägen också och köpte tio nya körlektioner, så nu ska jag väl komma igång med det också. Träning har jag hunnit med också, 10 poäng till mig!

Såg bonde söker fru idag, hahah vad roligt man kan ha. Inte för att vara sån, men vilka udda människor det finns:D Leende från öra till öra för min del när jag ser det. Förstår dock inte hur man kan vilja söka in till det, varken som bonde och verkligen inte som intresserad av en bonde. Att konkurera med en massa andra personer på det sättet måste ju bara kännas så fel. Att dom inte lägger krokben för varandra, häller laxeringsmedel i maten eller hittat på något annat grymt. Hade jag gjort - allt är tillåtet i krig och kärlek - eller hur var det?;) Haha nä nu driver jag men förstår inte att man vill utsätta sig för situationen. Det är jobbigt att bli sårad av någon man tycker om och det kan inte kännas bättre att bli det i tv. Själv är jag bara så väldigt lycklig över att jag redan hittat min prins!;)






Drömkroppen

Glad över att jag tränat idag igen:) Mår verkligen bra av det, känner mig allmänt gladare och får mer energi. Mitt upplägg är att jag tränar en kroppsdel under ett träningspass, så kör ex. hela benen tisdag, mage/bröst onsdag, rumpa torsdag och armar på fredag. Hoppas att det kommer ge resultat tillsammans med bra kost. Min plan är att fokusera mer på styrketräningen nu och fram till våren, sen efter det mer på promenader och kondition. '
  Jag gör detta för att jag tycker om det, jag bryr mig om min hälsa och sen har också jag en kropp jag strävar efter att få. Nu kanske det låter som att jag är missnöjd med mig själv, det är jag absolut inte men vore grymt att verkligen vara stolt över sin kropp och veta att man lyckats tack vare hårt slit och en stark vilja. Jag får se hur långt jag kommer, kanske stupar på halva vägen, haha:P Jaja nu känns det gott iallafall och nu har jag tiden så det är väl bara att köra på!:)

Sköt om er!/S






Ett steg närmare drömkroppen? Maby baby. Fina kroppar här över, vill bara ha min egen men kan va bra att ha inspiration;)


Dålig dag..

Denna dag har nog varit en av de mest meningslösa i mitt liv, har inte gjort ett skit, inte kunnat göra något heller. Ville ta en långpromenad med hunden men eftersom det var bajsväder kändes inte det så lockande längre:P Imorgon blir en bättre dag, då ska jag träffa karro på förmiddagen, sen åka och sola lite solarium. Tycker verkligen om det, hur skönt som helst så här under kalla, mörka hösten! På eftermiddagen sen kanske det blir en fika med en barndomskamrat jag inte träffat på länge, hoppas på det:)


SEGT

ÅHH detta är så värdelöst! Byggarbetarna har tagit över hela huset, kan typ bara vara i mitt rum. Jag blir så sjukt rastlös av att bara sitta här. Jag måste vara hemma också pga att jag behöver titta till min hund som kan bli väldigt stresad av höga ljud, så jag är fast. Jag känner mig så obekväm också av att det går runt en massa främlingar i huset, men men ska väl inte klaga egentligen det kommer säkert bli asbra sen när allt är klart.

Grannen har köpt denna pärla, en Lamborghini Diablo. Inte helt fel. Vore häftigt att få åka med någon gång. Kan ju alltid hålla tummarna haha:) Bilderna blev inte så bra dock.

               

 

 


Upp med tuppen

Hej! Idag drog mamma upp mig klockan åtta på morgonen för att byggarbetarna hade occuperat hela huset:P Vi tog en hundpromenad till ett hundcafé i skogås, det hade dock inte öppet så blev frukost på café i skogås centrum istället. Kändes lite smått lustigt men så fick det bli. Efter det övningskörde vi i någon timma, gick riktigt bra faktiskt. Känner mig helnöjd! Ska snart ta och köpa upp mig på fler körlektioner. Känns som att jag måste ta lappen innan januari då skolan börjar. Om jag kommer in vill säga:P

Köpte den nya perfymen, Laod, idag. Lite udda namn på en perfym kanske men den luktar mums:) Så blev det 10 röda rosor till pojkvännen också. Bara för att han är han och jag älskar honom. Lite gulligt tycker jag själv, haha:)
Jaja nu blir det film och efter det Paradise hotel. Hoppas dagens avsnitt är bättre än de tidigare, vore ju roligt om det händer något i allafall annars är det verkligen inte värt att följa. Puss och hej leverpastej


                                            


The summer of 10!

Här kommer några bilder från min sommar 2010, en vädligt lyckad sommar!


Jag, Natta och Sophie under firande av Ida Den Fina som tog studenten denna dag. Efter detta blev det flakåkning och det var så jävla kul! Tack ida<3


Ida tar studenten


Härligbild på ida!


Pojkvännen in action! Vattenskidor efter båt i solnedgången, underbart!


Jag som njuter i solen


Jag:) Hörde att utväxt var det nya modet


Alex under midsommar


HAHA, skönbild av mig på midsommar. Lets do the chickendance


Fin bild på karro får avsluta:)




10 poäng till mig

Hejhopp! Jobbade sent idag igen, så kom hem för bara någon timma sedan. Skönt att det är fredag imorn, ser verkligen fram emot helgen! Har inga direkta planer dock, pratades förut om att gå till något badhus men får se hur det blir med den saken. Vore roligt men skulle känna mig bra obekväm i bikini nu när man är lika vit som ett lakan:P Får köra en timmas solarium innan, men då blir man väl rosa som en gris istället, haha, kanske ingen bra idé trots allt:P

Måste ge mig själv lite beröm, har varit väldigt duktig med träningen denna vecka:) Tränade imorse innan jobbet och ska se till att det blir av imorn också. Tränat fyra dagar i rad i så fall:) Beach 2011 - here I come!;D Köpte mig ett hantelsätt i veckan med en total vikt på 50 kg, så nu har jag lite att träna med och det är nice.

Snart blir det till att sova, lär väl bli väckt klockan 7 imornbitti då byggarbetarna kommer och river köket. Hoppas dom inte blir riktigt så tidiga;) Jaja, nog med detta nu, natti! /S


På hundpromenad med finaste i morse



Jag på promenaden. Vinterjacka - check.



Hantelsättet. 1299 kr på Rusta. Av alla ställen:P







Oseriöst grubbel

Bara en mycket oviktig tanke jag fick.. Varför säger många tjejer killkompis och inte bara kompis? "Idag var jag med min killkompis", "idag var jag och en killkompis på bio". Hö?? Är en killkompis inte bara en kompis som alla andra eller är det viktigt att utmärka att det är just en kille? Som sagt oviktig tanke men fattar inte grejjen, någon med svar kanske?:)

Jobb jobb

Hej på er så här halv ett på natten, haha:) Var det någon som sa nattuggla? Nä men har faktiskt jobbat sent idag så kom hem runt 11 tiden. Det är drygt att försöka komma hem efter att ha slutat vid 21 som jag gjorde idag, restiden tar två timmar. Dock glad att jag jobbat mycket ob-tid!:) Hann med en hel del på dagen också. Blev träning, hund promenad och så hjälpte jag mamma och pappa att rensa i köket. Vi ska renovera hela köket och det nya kommer på fredag. Ska bli riktigt roligt att få lite nytt och fräscht!:)
Får bli till att skriva mer imorn istället för nu ska jag sussa.

Sköt om er! Puss/S


Filmtips

Precis hemkommen från pojkvännen, stannade en dag längre:) Har haft en riktigt mysig helg! I lördags var jag, Alex, hans syster Emma och hennes pojkvän Adam ensamma hemma, så blev till att ta moppen ner till pizzerian och köpa pizza till hela gänget. Efter det blev det skräckfilmskväll, då båda paren kröp upp i var sin soffa. Vi såg The fourth kind, tips: se den! Hela filmen är baserd på verklighet och sjukt obehaglig, så gillar man den typen av filmer borde det va en hit, haha;)

I både söndags och måndags blev det bowling, åkte på fetdäng båda gångerna men var riktigt roligt trots det:)
Nu blir det till att se predators, hörs!

The Fourth kind Trailer


Bilder från mitt 20 års firande

Här kommer lite bilder ifrån förra torsdagen samt från helgen som var:)


Jag och min älskling på väg till restaurangen. Sweet


Pussipuss:)


Jag på Koh Phangang, mamma och moster i bakgrunden


Är faster till denna skrutt, Ville! Även bror min syns lite i bild:)


Här är nästa skrutt jag är faster till, Vilma! shhhh;)


<3


Baileyskaffe. Det var gott! smakade inte så mycket kaffe dock;)


Fick vackra blommor, tack!:)


En bild från klubben


Mindre smickande bild,men den får i allafall avsluta. Kul var det!


Helgen

Fy på mig, har varit dålig uppdatering här på senaste.. Har haft mycket för mig, så bloggen fick vänta några dagar. I lördags var det som sagt utgång med ett ganska stort gäng, jag hade skitkul! Behövde inte betala en krona under hela kvällen, blev bjuden på inträde, dricka och allt:D Tack för det! Söndagen orkade man ju ingenting på, gick ner till godisboden och handlade största godispåsen genom tiderna, sen hem till alex och tog det lugnt hela dagen. I måndags åkte jag och alex till nacka forum för att handlade lite smått och åt även lunch där. Åkte hem igår.

Idag har jag tränat, varit ute med min vovve och åkt till stallet. Så har varit en bra dag!:) Vad hittade ni på i helgen? Nått kul?:)


Utgång!

Idag blir det till att slå klackarna i taket, UTGÅNG!! Troligen blir det klubb 107,5. Vi är ett gäng sköna, så det kommer bli skojj=) Snart börjar förkröket. Hoppas ni andra får en bra lördagkväll, hitt på nått kul;)

Bloggframgångar

Det är väldigt roligt att fler börjar läsa bloggen, keep up the good work!:)

Min födelsedag:)

Hade en helt underbar dag igår!!! Bästa födelsedagen någonsin. Mamma och pappa väckte mig med sjukt god frukost på sängen, presenter och blommor:) Lite senare kom pojkvännen och tog hand om mig på min dag:) Presentöppning blev det igen;P Vi åkte upp till centrum och åt lunch tillsammans, senare på eftermiddagen plockade pappa upp oss och det bar väg mot restaurangen, Kophangang, där släkten väntade. Bästa sällskapet och vädligt god mat! Kan ju inte bli bättre. Efter restaurangbesöket blev det myskväll med pojkvännen:) En mycket LYCKAD dag=))

Stort tack till alla som grattat mig och deltagit på min födelsedag, Ni gjorde min dag så sjuukt bra!:D Puss till er<3

Idag har jag invigt bolaget, tada! Det kändes bra!:) Blev en vinare till mig samt lite cider och en del dricka till pojvännen. Det skall svepas imorgon då det blir utgång med vännerna.

Bilder från min födelsedag kommer snart! It´s a promise=)


20 ÅR!!!!



Ja, må jag leva!

ja, må jag leva!
ja, må jag leva uti hundrade år!
javisst ska jag leva!
javisst ska jag leva!
javisst ska jag leva uti hundrade år!
och när jag har levat!
och när jag har levat!
och när jag har levat uti hundrade år!
ja, då ska jag leva!
ja, då ska jag leva!
ja, då ska jag leva uti hundrade år!

Ett fyrfaldigt leve för Mig!
Jag leve!
Hipp! Hipp! HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!

Detta är en dag försenat, eftersom jag var upptagen med att fira mig hann jag inte skriva något inlägg igår, så hurrar på bloggen idag istälellet, höhö:D

RSS 2.0