Midsommarhelgen

Denna sommar blir bara bättre och bättre! Midsommar i fredags, vi bjöd hem lite folk hit till vår stuga. Vi blev en del och det var awesome för det mesta:) Gick till midsommarfirande nere på ängen på dagen och tog en fika, tittade på alla sommarklädda som dansade runt stången, tyvärr blev det ingen dans för min del, men kanske bäst så ändå;) Kvällen hade kunnat sluta bättre men på det stora hela var det en bra midsommar! Dagen efter kom det ut lite annat folk, vi knäppte lite öl och cider, tände vattenpipan och så var festen igång igen. JAcuzzibad och lite bad i havet för vissa på kvällen. Blev en riktigt bra dag det med.

Nu har jag precis kommit hem! Det blev en riktig heldag ute på havet men Alex, hanns mamma och pappa samt syster Emma coh hennes pojkvänn Adam. Har alltid lika mysigt ihop med dem alltså! Vi åkte ut till en liten ö där vi stekte iallafall halva dagen, åt picknick och hade det allmänt riktigt bra:) När vi kände oss klara med det åkte vi till Strömma en krog vid havet. Där blev det en riktigt dyr men så god måltid med varmrätt och dessert. Solbrända är vi alla hemma nu och jag känner för en dusch och en kraschlandning i soffan:)

Hoppas ni haft en bra midsommarhelg ni också!:)

Fint väder blev det också! Även om det aksnkeinte riktigt syns på bilden:P

Midsomamrens första outfit, finns dock ingen bra blid på den andra.

 

Blev lite censur på den, haha.

 

HAha alex i sina vita linser. De skrämmer livet ur mig, alltid lika kul att bli rädd för sin egen pojkvänn;P

 

Som vanligt närman äntligen försöker ladda uppbilder så går det inte. Error 500000 gånger. Fortsätter med detta mission senare, Bye!:)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0